Home Ομοσπονδία Δικαίωση της Ε.Π.Λ.Σ Κυκλάδων – Απερρίφθη η Αίτηση Ασφαλιστικών Μέτρων κατά της ‘Ενωσης.

Δικαίωση της Ε.Π.Λ.Σ Κυκλάδων – Απερρίφθη η Αίτηση Ασφαλιστικών Μέτρων κατά της ‘Ενωσης.

by Manwlis Ntallaris

Δ Ε Λ Τ Ι Ο    Τ Υ Π Ο Υ

                                                                                                                    Σύρος,   28-04-2020

  Ως Ένωση Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Κυκλάδων, οφείλουμε να ενημερώσουμε τα μέλη μας, τα οποία, ευτυχώς, στην συντριπτική πλειοψηφία τους πρεσβεύουν και οραματίζονται την πρόοδο, την αλληλεγγύη και την ευγενή άμιλλα, ότι η αίτηση ασφαλιστικών μέτρων που εσχάτως κατετέθη σε βάρος του σωματείου μας, το οποίο αποτελεί και το καταφύγιο των συναδέλφων, από ολιγάριθμη ομάδα μελών, πρωτοστατούντων των προσώπων που κατά καιρούς εμφανίζονται ως ΄΄Εκτελεστική Γραμματεία΄΄ της «Προοδευτικής Kίνησης Κυκλάδων» , ΑΠΕΡΡΙΦΘΗ, με την υπ΄ αρίθ. 102ΑΜ/2020/09-04-20 απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Σύρου (Διαδικασία ασφαλιστικών μέτρων).

Η εξέλιξη αυτή έρχεται να προστεθεί σε προγενέστερη απόφαση της δικαιοσύνης, με την οποία απερρίφθη επίσης, αίτηση, των ιδίων μελών, για έκδοση προσωρινής διαταγής ακυρότητας της εν γένει διαδικασίας των πρόσφατων αρχαιρεσιών. Οι αποφάσεις της Ελληνικής Δικαιοσύνης αποτελούν τη δικαίωση των αγώνων μας και τον αδιάψευστο μάρτυρα των προθέσεών μας, για καθιέρωση νέου μοντέλου συνδικαλιστικής διοίκησης και νοοτροπίας, που έχει ως βασικά συστατικά στοιχεία το ήθος, την αξιοπρέπεια και την ακεραιότητα.

Η  Ένωση Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Κυκλάδων συνεχίζει απερίσπαστα και δυναμικά το έργο της, με στοχοπροσήλωση και σθένος, έχοντας ως γνώμονα την προάσπιση των δικαιωμάτων των μελών της, επιδιώκοντας να καταστούν οι Κυκλάδες γεωγραφική περιοχή με στεντόρια συνδικαλιστική φωνή, που παρακολουθεί ανελλιπώς και ακάματα τις διαρκώς μεταλλασσόμενες εξελίξεις , ώστε να παρεμβαίνει και να δρα όποτε αυτό καθίσταται αναγκαίο. Έτσι λοιπόν, αφήνουμε στην κρίση των συναδέλφων τις επιλογές των ΄΄ολίγων΄΄, οι οποίες απάδουν της συναδελφικής αλληλεγγύης και κοσμιότητος και καθιστούν πιο επίκαιρη από ποτέ τη ρήση του γνωστού Αρχαίου Έλληνα Ποιητή Μενάνδρου  «Κενής δε δόξης ουδέν αθλιώτερον».

Τέλος, εμείς οι διοικούντες και θεματοφύλακες των συμφερόντων της Ένωσης Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Κυκλάδων, δηλώνουμε παρόντες και έτοιμοι να ανταποκριθούμε σε κάθε καλοπροαίρετη και ειλικρινή συνεργασία, από όπου και αν αυτή εκφράζεται, για την επίτευξη του κοινού στόχου. Παράλληλα όμως δηλώνουμε ότι θα ορθώσουμε ανάστημα σε κάθε παραφωνία και επιζήμια για την Ένωση επιδίωξη, από όπου και αν αυτή προέρχεται.

         Για το Δ . Σ          

                              Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                        Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ                     

          ΒΑΜΒΑΚΟΥΣΗΣ Ιωάννης                           ΣΚΕΥΟΦΥΛΑΞ Γεώργιος

Related Articles

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy