Home Ομοσπονδία ΠΟΕΠΛΣ : Αναζητώντας εξιλαστήρια θύματα

ΠΟΕΠΛΣ : Αναζητώντας εξιλαστήρια θύματα

by s.stavrinoudis

Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ. εκφράζουμε τη βαθύτατη θλίψη μας και τα θερμά μας συλλυπητήρια για τον τραγικό θάνατο του 36χρονου Αντώνη Καρυώτη στο λιμάνι του Πειραιά κατά τον απόπλου του Ε/Γ- Ο/Γ πλοίου Blue Horizon.

Το να χάνεται ένας συνάνθρωπός μας κάτω από αυτές τις συνθήκες στο μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας, μας θυμώνει και μας προβληματίζει έντονα όλους.

Οι εικόνες που είδαν το φως της δημοσιότητας, μας έχουν σοκάρει και είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ότι σε καμία περίπτωση δεν  αντιπροσωπεύουν τους ανθρώπους της ακτοπλοΐας.

Ως Ομοσπονδία έχοντας εμπιστοσύνη στην Ελληνική δικαιοσύνη είμαστε βέβαιοι ότι οι ευθύνες θα αποδοθούν εκεί που πρέπει.

Δεν μπορούμε όμως να μην ενημερώσουμε για μια ακόμη φορά ότι το Α’ Λιμενικό Τμήμα του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά διαχειρίζεται το μεγαλύτερο όγκο ακτοπλοϊκής σύνδεσης της χώρας και παρότι είναι υποστελεχωμένο, οι συνάδελφοί μας δίνουν καθημερινά τον καλύτερο εαυτό τους έχοντας ως προτεραιότητα την ασφαλή μετακίνηση των ταξιδιωτών.

Επιπρόσθετα κάθε μας πρόταση και παρότρυνση για ενίσχυση αντιμετωπίζεται απαξιωτικά και ακόμη και τώρα, μετά από ένα τέτοιο τραγικό συμβάν δυστυχώς αυτοί που έχουν στα χέρια τους τις λύσεις συνεχίζουν να λειτουργούν σπασμωδικά.

Εάν στην αγωνία τους να αποποιηθούν τις ευθύνες τους ή να “μπαλώσουν” τις επικοινωνιακές τους αστοχίες, αναζητούν εξιλαστήρια θύματα, θα πρέπει να γνωρίζουν ότι θα μας βρουν απέναντί τους.

Ευχόμαστε και θα εργαστούμε ώστε έστω και τώρα ο τραγικός θάνατος του Αντώνη να αποτελέσει την αφορμή, οι αρμόδιοι να αντιμετωπίσουν τα πραγματικά προβλήματα.

Με αυτόν τον τρόπο θα κρατήσουμε ζωντανή τη μνήμη και δε θα ξαναζήσουμε τέτοια τραγικά περιστατικά.

Related Articles

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy