Home Ανακοινώσεις Φιλανθρωπικός αγώνας ποδοσφαίρου ανάμεσα στην Ε.Π.Λ.Σ. Αττικής Πειραιά και Νήσων και στους Βετεράνους Χαραυγής.

Φιλανθρωπικός αγώνας ποδοσφαίρου ανάμεσα στην Ε.Π.Λ.Σ. Αττικής Πειραιά και Νήσων και στους Βετεράνους Χαραυγής.

by Manwlis Ntallaris

 

Στο πλαίσιο της φιλανθρωπικής δράσης και της ανιδιοτελούς προσφοράς προς τον συνάνθρωπο που έχει αναπτύξει η ΕΠΛΣΑΠΝ όλα αυτά τα χρόνια ,την Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2020 και ώρα 18:00 (γήπεδο ΑΓΕΤ Χαραυγής)  θα διεξαχθεί φιλανθρωπικός αγώνας για την στήριξη και την συμπαράσταση μας στην τρίτη ηλικία με σκοπό την παράδοση αναπηρικού αμαξιδίου στην Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων «Στοργή Γερόντων ο Άγιος Παντελεήμων» στο Κερατσίνι.

 

 

Η ποδοσφαιρική ομάδα της Ε.Π.Λ.Σ. Αττικής Πειραιά και Νήσων  όπως και η ομάδα των Βετεράνων της Χαραυγής δέχτηκαν ευχαρίστως να συμμετέχουν σε αυτήν την ενέργεια φιλανθρωπικού χαρακτήρα.

Το αναπηρικό αμαξίδιο είναι μια δωρεά του Νικόλαου Σούτα χορηγού της ομάδας μας αλλά και ενός Ανθρώπου που προσπαθεί να μη νιώσει κανένας συνάνθρωπος του αβοήθητος.

Λόγω της ιδιαίτερης υγειονομικής κατάστασης και σεβόμενοι τα μέτρα προστασίας για την νόσο Covid 19 συμφώνως ΕΟΔΥ και Υπουργείου Υγείας , ο φιλανθρωπικός φιλικός αγώνας θα πραγματοποιηθεί κεκλεισμένων των θυρών .

 

 

Related Articles

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy