Home Ομοσπονδία Ανακοίνωση-Καταγγελία της Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ.

Ανακοίνωση-Καταγγελία της Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ.

by Manwlis Ntallaris

Προκλητική αδιαφορία στο Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., συμπληρώθηκαν 19 μήνες από την τελευταία σύγκληση έκτακτου συμβουλίου μεταθέσεων και στο διάστημα αυτό πολλά στελέχη Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και οι οικογένειές τους, που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα υγείας αναμένουν τη συνεδρίασή του, προκειμένου να εξετασθούν τα αιτήματα μετάθεσής τους σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία.

Είναι σαφές ότι τα δεδομένα, που διαμορφώνονται εγκλωβίζουν τα στελέχη του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. σε μια κατάσταση μη διαχειρίσιμη, ενισχύουν την αναξιοκρατία, αποβαίνουν σε βάρος των στελεχών Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και δε συμβάλουν στην ορθή λειτουργία των υπηρεσιών και για τους λόγους αυτούς δεν μπορούν να γίνουν αποδεκτά από την Ομοσπονδία μας.

Τα παραπάνω έχουμε κάνει γνωστά σε συναντήσεις μας με τη φυσική μας ηγεσία και έχουν αποτυπωθεί αναλυτικά στην από 22/11/2019 επιστολή μας.

 

 

Οφείλουν όλοι και κυρίως η φυσική μας ηγεσία να πάψει να εθελοτυφλεί απέναντι στα πραγματικά προβλήματα των στελεχών Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και να καλλιεργήσει το αίσθημα της δικαιοσύνης, της ισονομίας και της αξιοκρατίας.

ΖΗΤΑΜΕ την άμεση σύγκληση του έκτακτου συμβουλίου μεταθέσεων κάνοντας σαφές ότι η Ομοσπονδία μας δε θα γίνει συναυτουργός σε μη σύννομες ενέργειες ούτε θα συγκαλύψει ανήθικες πρακτικές και θα πράξει ό,τι είναι δυνατό ώστε να διαφυλαχθεί η αξιοκρατία και η ισονομία.

Related Articles

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy