Home Ανακοινώσεις Έκφραση συγχαρητηρίων ΕΠΛΣ Αττικής – Πειραιώς & Νήσων στα τέκνα στελεχών Λ.Σ.

Έκφραση συγχαρητηρίων ΕΠΛΣ Αττικής – Πειραιώς & Νήσων στα τέκνα στελεχών Λ.Σ.

by s.stavrinoudis

Η ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής στις σχολές της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης είναι η κορυφή της πυραμίδας στη αγωνία χιλιάδων υποψηφίων και των οικογενειών τους.

Ως Ένωση Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Αττικής Πειραιώς και Νήσων συγχαίρουμε  θερμά όλες τις επιτυχούσες και επιτυχόντες τέκνα στελεχών Λ.Σ. που κατάφεραν να εισαχθούν σε σχολές της επιλογής τους. 

Η επιτυχία αυτή συνιστά την επιβράβευση των κόπων μιας ολόκληρης εκπαιδευτικής διαδρομής  για την κατάκτηση της γνώσης.

Μια επιτυχία προσωπική που συνοδεύτηκε με αγώνα και πολλές στερήσεις για τον πολυπόθητο στόχο .

Σε αυτήν την επιτυχία όμως συνέβαλλαν αποφασιστικά τόσο οι οικογένειες των παιδιών, τα στελέχη Λ.Σ. όσο και οι εκπαιδευτικοί ως αρωγοί στο πλευρό τους .

Ευχόμαστε σε όλους οι νέοι ορίζοντες που ανοίγονται να είναι το εφαλτήριο που θα τους οδηγήσει αφενός στην επαγγελματική αποκατάσταση και αφετέρου στην πρόοδο ως χρήσιμοι πολίτες για μια καλύτερη κοινωνία.

Ωστόσο η ζωή δεν κρίνεται ποτέ σε μια επιτυχία ούτε σε μία εφήμερη αποτυχία , όσα παιδιά  δεν κατάφεραν να ολοκληρώσουν με επιτυχία τη δοκιμασία αυτή, ας έχουν την υπομονή και επιμονή να αδράξουν τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν μπροστά τους με θέληση και αποφασιστικότητα.

Ας θεωρήσουν το αποτέλεσμα αυτό ως αφορμή για μία νέα δυναμική για το μέλλον.

Related Articles

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy