Home Ομοσπονδία Συνεχίζονται οι επισκέψεις της Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ. σε Λιμενικές Αρχές ανατολικού Αιγαίου

Συνεχίζονται οι επισκέψεις της Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ. σε Λιμενικές Αρχές ανατολικού Αιγαίου

by Manwlis Ntallaris

Κλιμάκιο της Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ. συνεχίζει επισκέψεις σε δοκιμαζόμενες Λιμενικές Αρχές του ανατολικού Αιγαίου.

Επίσκεψη Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ. στο Λιμεναρχείο Κω

Κλιμάκιο της Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ. αποτελούμενο από τον Πρόεδρο Τσιάνο Παναγιώτη, τον Αντιπρόεδρο Γαλάνη Χρήστο και τον Οργανωτικό Γραμματέα Λάσκαρη Γεώργιο βρέθηκε στις 02/10/2019 στο Λιμεναρχείο της Κω.

Επίσκεψη Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ. στο Λιμεναρχείο Κω

Επίσκεψη στο Κ.Λ. Μυτιλήνης – Λ/Σ Μήθυμνας – Α’ Λ/Τ Σκάλας Καλλονής και ΠΑΘ 090

Κλιμάκιο της Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ. αποτελούμενο από τον Πρόεδρο Τσιάνο Παναγιώτη, τον Υπεύθυνο Δημοσίων Σχέσεων και Πρόεδρο της ΕΠΛΣ Λέσβου-Λήμνου-Αγ. Ευστρατίου Γαρουφαλιά Φώτιο, τον Αναπληρωτή Γενικό Γραμματέα Γιαννακάκη Χαράλαμπο  και τον Αναπληρωτή Οργανωτικό Γραμματέα Λαζινό Αχιλλεύς στις 9 και 10/10/2019 βρέθηκε σε Λιμενικές Αρχές Λέσβου.

Συγκεκριμένα πραγματοποιήθηκαν ενημερωτικές συναντήσεις με τους συναδέλφους του Κεντρικού Λιμεναρχείου Μυτιλήνης, του Λιμενικού Σταθμού Μήθυμνας, του Α’ Λ/Τ Σκάλας Καλλονής και του ΠΑΘ 090 «ΓΑΥΔΟΣ».

 

Με ανακοίνωση της η Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ. αναφέρει ότι:

Οι επισκέψεις σε δοκιμαζόμενες Λιμενικές Αρχές του ανατολικού Αιγαίου θα συνεχισθούν αφενός για να δηλώσουμε τη στήριξή μας στους συναδέλφους και αφετέρου για να καταγράψουμε τα προβλήματα, που αντιμετωπίζουν και μετά την ολοκλήρωσή τους θα υποβάλλουμε σχετικό υπόμνημα προς την πολιτική και στρατιωτική μας ηγεσία με ζητήματα, τα οποία πρέπει να επιλυθούν.

 

Related Articles

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy