Home Διάφορα Ευχαριστήρια Επιστολή για Στέλεχος Λ.Σ.

Ευχαριστήρια Επιστολή για Στέλεχος Λ.Σ.

by Manwlis Ntallaris
Ως Ένωση Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Αττικής Πειραιά και Νήσων γίναμε αποδέκτες για ακόμη μία φορά  ενός σοβαρού περιστατικού που έλαβε χώρα στον Κεντρικό Λιμένα Πειραιά, βέβαια με αρκετή καθυστέρηση διότι οι αρχικοί αποδέκτες δεν το θεώρησαν και τόσο “σημαντικό” ώστε να το αναδείξουν (φαίνεται παρακάτω στους αποδέκτες της ευχαριστήριας επιστολής).
Με το παρακάτω περιστατικό αποδεικνύεται για ακόμη μία φορά πως τα Στελέχη του Λιμενικού Σώματος  λειτουργώντας καθημερινά με απόλυτο επαγγελματισμό, υπομονή, μεθοδικότητα και αυταπάρνηση, ενισχύοντας το αίσθημα ασφαλείας των πολιτών περιμένουν την επιβράβευση της Πολιτείας, όπως αυτή  δημόσια εκφράστηκε πολλάκις από τους κυβερνώντες, να χαρακτηριστεί το επάγγελμα του Λιμενικού ως επικίνδυνο.
Πρωινές ώρες στις 08/01/2021 κατά την διάρκεια εντεταλμένης Υπηρεσίας στο Α’ Λ/Τ (ΤΖΕΛΕΠΗ) στα πλαίσια περιπολίας στο Κεντρικό Λιμένα Πειραιά πλησίον της πύλης Ε9 ο ΑΡΧ/ΣΤΗΣ Λ.Σ. ΜΑΝΤΟΥΒΑΛΟΣ Απόστολος αντιλήφθηκε ένοπλη συμπλοκή (με αιχμηρά αντικείμενα) δύο ατόμων ενάντια σε έναν. Επικοινώνησε άμεσα με την Υπηρεσία για παροχή συνδρομής και λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης χωρίς δισταγμό, τηρώντας όλους τους κανόνες εμπλοκής και αυτοπροστασίας, αφόπλισε τον πρώτο και ενώ ο δεύτερος κατάφερνε ακόμη χτυπήματα στον τρίτο βάζοντας ως ασπίδα προστασίας το σώμα του και κατόπιν ολιγόλεπτης πάλης ακινητοποίησε και τον δεύτερο δράστη.  Περιμένοντας τις ενισχύσεις πρόσφερε τις πρώτες βοήθειες στο θύμα διότι αιμορραγούσε μέχρι να παραληφθεί από το ΕΚΑΒ. Κατά την έρευνα στους δύο δράστες της επίθεσης βρέθηκαν στην κατοχή τους και ναρκωτικές ουσίες.
Παρακάτω επισυνάπτουμε δημοσιεύματα του συμβάντος:
 
Σας παραθέτουμε και το ευχαριστήριο Email που έστειλε ο κ.ΚΟΥΡΚΟΥΛΗΣ :
Από: ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΥΡΚΟΥΛΗΣ <g.kourkoulis@yahoo.gr>
Προς: oea04@yahoo.gr <oea04@yahoo.gr>
Στάλθηκε: Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου 2021, 11:22:58 π.μ. EET
Θέμα: Fw: ΕΥΧΑΡΙΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ
—– Προωθημένο μήνυμα —–
Από: ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΥΡΚΟΥΛΗΣ <g.kourkoulis@yahoo.gr>
Προς: info@yna.gov.gr <info@yna.gov.gr>; ddy.b@yna.gov.gr <ddy.b@yna.gov.gr>; info@neaplefsi.gr <info@neaplefsi.gr>
Στάλθηκε: Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου 2021, 11:22:21 π.μ. EET
Θέμα: ΕΥΧΑΡΙΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

ΠΕΙΡΑΙΑΣ,28-01-2021

ΠΡΟΣ:ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΝΑΥΤΙΛΕΙΑΣ-ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΣΩΜΑ

 

ΣΑΣ ΓΡΑΦΩ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΩ ΤΙΣ ΘΕΡΜΟΤΑΤΕΣ ΜΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΜΟΥ ΣΕ ΕΣΑΣ,ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΚΤΟΦΥΛΑΚΗΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΣΑΣ Κ. ΜΑΝΤΟΥΒΑΛΟ ΑΠΟΣΤΟΛΟ ,Ο ΟΠΟΙΟΣ ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ ΤΗΣ 08/01/2021 ΜΟΥ ΕΣΩΣΕ ΤΟ ΖΩΗ.

ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΤΟ ΕΝ ΛΟΓΩ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΣΕ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΑΠΟΠΕΙΡΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΑΣ  ΠΟΥ ΕΛΑΒΕ ΜΕΡΟΣ ΣΤΟΝ ΛΙΜΑΝΙ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΑΠΟ ΔΥΟ ΑΓΝΩΣΤΑ ΑΤΟΜΑ ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΤΟΥΣ  ΑΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΑΒΕ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥΣ.ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΝΙΣΩ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΤΟΥ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΣΑΣ ΠΟΥ ΑΡΧΙΚΑ ΕΒΑΛΕ ΑΣΠΙΔΑ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΞΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΕΣ ΜΑΧΑΙΡΙΕΣ ΠΡΟΣ ΕΜΕΝΑ,ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΕΙΤΑ ΝΑ ΠΡΟΒΕΙ ΣΤΗΝ ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΟΝ ΕΝ ΛΟΓΟ ΔΡΑΣΤΩΝ,ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΑΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΕΧΩ ΔΕΚΤΕΙ ΜΟΝΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΣΩΜΑΤΙΚΕΣ ΒΛΑΒΕΣ.ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ ΤΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ ΙΣΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΖΟΥΣΑ.ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΧΕΤΙΚΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟΥ  ΣΤΙΣ 08/01/2021.

ΕΚΦΡΑΖΩ ΤΙΣ ΘΕΡΜΕΣ ΜΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΑΣ

ΜΕΤΑ ΤΙΜΗΣ

ΚΟΥΡΚΟΥΛΗΣ ΙΩΑΚΕΙΜ

Εκ μέρους της Ένωσης Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Αττικής Πειραιά και Νήσων , θέλουμε να εκφράσουμε τις ολόθερμες ευχαριστίες μας και τα ειλικρινή συγχαρητήρια  στον AΡΧ/ΣΤΗ Λ.Σ. ΜΑΝΤΟΥΒΑΛΟ Απόστολο διότι υπερασπίστηκε με σθένος και αυταπάρνηση τη Δημόσια Ασφάλεια θέτοντας την ζωή του σε κίνδυνο. Με την πράξη αυτή εξυψώνει το έργο και τον αγώνα που δίνουν καθημερινά όλοι οι Λιμενικοί στην Υπηρεσία για τον Πολίτη! ….»
Άρθρο του Αντιπροέδρου Δ.Μ. ΣΤΑΥΡΑΚΑΡΑ Αθανασίου

Related Articles

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy