Home Ανακοινώσεις Ο 2ος Φιλανθρωπικός Αγώνας και η Παράδοση Αναπηρικού Αμαξιδίου

Ο 2ος Φιλανθρωπικός Αγώνας και η Παράδοση Αναπηρικού Αμαξιδίου

by Manwlis Ntallaris

Με μεγάλη επιτυχία και καλή διάθεση, από τους συμμετέχοντες, πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 19 Οκτωβρίου στο γήπεδο Χαραυγής ο 2ος φιλανθρωπικός αγώνας ποδοσφαίρου ανάμεσα στους Βετεράνους της Χαραυγής και την ομάδα της Ε.Π.Λ.Σ. Αττικής Πειραιά και Νήσων, με σκοπό την δωρεά ενός αναπηρικού αμαξιδίου στο γηροκομείο Πειραιά.

 

 

Ένας ποδοσφαιρικός αγώνας που ένωσε όλους τους συμμετέχοντες  για τον ιερό αυτό σκοπό.

 

 

 

Με προσοχή και σεβασμό προς την τρίτη ηλικία αυτή την φορά η Ένωση μας συνεχίζει την επιτυχημένη πορεία της προσφοράς στην τοπική κοινωνία. Ευελπιστούμε και ευχόμαστε την συμμετοχή όσο το δυνατόν περισσοτέρων Συναδέλφων στην προσπάθεια μας αυτή που μοναδικό σκοπό έχει την προσφορά και την αγάπη.

Στην παράδοση του αναπηρικού αμαξιδίου από την Ε.Π.Λ.Σ. Αττικής Πειραιά και Νήσων  παρευρέθηκαν, ο  Βάμβουκας Λευτέρης μέλος της Ένωσης και διοργανωτής του αγώνα,ο Αντιπρόεδρος Διοικητικής Μέριμνας Σταυρακάρας Αθανάσιος και ο Αντιπρόεδρος  Λαζινός Αχιλλέας. Να τονίσουμε ότι σεβόμενοι τα μέτρα για την αποφυγή μετάδοσης της πανδημίας η παράδοση  έγινε με τους παρευρισκόμενους εκτός χώρου του γηροκομείου.

 

 

Το παρών έδωσε και ο Νικόλαος Σούτας, χορηγός και υποστηρικτής τέτοιων ενεργειών.

Related Articles

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy