Home Ανακοινώσεις Δωροεπιταγές για τα παιδιά των μελών της ΕΠΛΣΑΠΝ

Δωροεπιταγές για τα παιδιά των μελών της ΕΠΛΣΑΠΝ

by s.stavrinoudis

Όπως κάθε χρόνο έτσι και τη φετινή χρονιά η ΕΠΛΣΑΠΝ θα προβεί στη χορήγηση δωροεπιταγών για τα παιδιά των μελών μας  ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων.

Για τη φετινή χρονιά το σύνολο των παιδιών των μελών μας που θα λάβουν δωροεπιταγή από την Ένωσή μας, ξεπερνά τα 1.800 καθώς στα πλαίσια  της ανταποδοτικότητας των εισφορών των μελών μας ειδικά για εφέτος θα προστεθούν και τα παιδιά  που  φοιτούν στην Έκτη Δημοτικού!

Κάθε δωροεπιταγή αντιστοιχεί στο ποσό των 15 €, εξαργυρώνεται στα υπερκαταστήματα παιχνιδιών «ΜΟΥΣΤΑΚΑΣ» και δικαιούχοι είναι τα μέλη της ΕΠΛΣΑΠΝ , με παιδιά τα οποία έχουν γεννηθεί μετά την 01/01/2011.

Τα παιδιά των μελών μας που δεν έχουν δηλωθεί στη Δ.Π. θα έχουν δικαίωμα χορήγησης δωροεπιταγής εφόσον μας προσκομίσουν πιστοποιητικό γεννήσεως ή βεβαίωση από τη ΔΟΔ.

Οι δωροεπιταγές είναι αυστηρά προσωπικές  και θα παραλαμβάνονται από την Τετάρτη 07/12/2022 μέχρι και την Τετάρτη 21/12/2021 από τα γραφεία μας στο Αρχηγείο Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. (Γραφείο 401-4ος όροφος ) αποκλειστικά από τους δικαιούχους.

Οποιοσδήποτε συνάδελφος επιθυμεί να παραλάβει δωροεπιταγή εκ μέρους άλλου συναδέλφου θα πραγματοποιείται ΜΟΝΟ με υπογεγραμμένη εξουσιοδότηση του δικαιούχου.

 

Παρακαλούνται οι γραμματείες των Υπηρεσιών να ενημερώσουν το προσωπικό τους.

 

Related Articles

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy